Eggelen B.V.Eggelen B.V.

Exclusieve dealer van Ressource Peintures van
's-Hertogenbosch

Ressource Peintures is een Franse verf op onder andere kalk-, krijt- en mineraalbasis met veelal een ecologische karakter en een sensationele kleurbeleving. Ressource Peintures heeft een breed assortiment kleuren voor diversen ondergronden. Ook zijn wij gespecialieerd in het aanbrengen van speciale technieken met Ressource Peintures! U zult verbaasd zijn van wat er allemaal mogelijk is. 

Voor een passend technisch- en kleuradvies bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben op onze store alle kleuren van de collectie uit Ressource Peintures op handgeschilderde A4 stalen.

Wij heten u welkom in onze store aan de Zuid Willemsvaart 19 te 's-Hertogenbosch of in onze webshop Eggelen store. Ook verkopen wij in onze webshop diverse woonaccessoires met een (h)eerlijk karakter. Voor de openingstijden van onze store kijk op Openingstijden. Ook zijn wij op afspraak voor u geopend!

Wilt u meer informatie over Ressource producten kunt u een kijkje nemen op Eggelen store  en kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via ressource@eggelen.nl

Eggelen geeft uw leven nog meer kleur!