Eggelen B.V.Eggelen B.V.

Eggelen schilderwerken

Eggelen schilderwerken bestaat sinds 2007 en is opgericht door Gijs van Eggelen. Met ruim 25 jaar werkervaring en meerdere specialisten in huis kunnen wij u altijd van dienst zijn.
Of het nu gaat om ambachtelijk, monumentaal of decoratief schilderwerk, wij hebben altijd de juiste specialist in huis.
Ook voor het herstellen van houtrot, spuitwerk, wandbekleding en het plaatsen van monumentaal isolatieglas bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens adviseren wij u graag met een kleuravies op maat.

Wij streven naar een match tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Bij ons staat ontzorgen op alle gebieden hoog in het vaandel.

Ook zijn wij sinds jaar en dag gespecialiseerd in het onderhoud van horeca in de binnenstad van 's-Hertogenbosch en omgeving.

Ons kantoor en werkplaats zijn gevestigd in 's-Hertogenbosch.

Wij staan voor

Het klassieke ambacht van toen met de moderne techniek van nu.
Wij streven er naar om in alle opzichten een hoge kwaliteit te leveren. 

Wij laten graag ons werk voor zich spreken. Daarom werken wij uitsluitend met goed opgeleide vakmensen met passie voor het vak en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf voor diverse scholen zoals het Sint Lucas, Nimeto en Onderhoud NL. Ook leiden wij in samenwerking met het Koning Willem I college te 's-Hertogenbosch onze eigen schilders op.

Eggelen onderhoud

Eggelen onderhoud is in 2014 opgericht. Wij richten ons met Eggelen onderhoud meer op de zakelijke markt en op grootschalige en langlopende projecten zoals het verzorgen van het in- en exterieur van bijvoorbeeld OK tankstations door heel Nederland en het meerjarig onderhoud voor Verenigen van Eigenaren. Ook kunt u bij ons terecht voor houtrotherstel zoals onder andere deelvervangingen. Uiteraard dit alles met dezelfde hoge kwaliteitseisen zoals u gewend bent bij Eggelen schilderwerken.

Eggelen store

Eggelen store biedt producten aan welke veelal ecologisch en duurzaam zijn. Bij Eggelen store kunt u terecht voor de verfproducten van Ressource Peintures, Keim, Eijffinger, verfbenodigdheden en lifestyle woonaccessoires met een (h)eerlijk karakter. Tevens zijn wij ook exclusieve dealer van de airplantcreaties van Dïst.

Komt tijdens openingstijden langs aan de Zuid Willemsvaart 19 te 's-Hertogenbosch. Wilt u buiten openingstijden komen, maak dan even een afspraak.